Hyaluron pen of fillers zonder naalden

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Maak een afspraak

Hyaluron pen of fillers zonder naalden

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels! Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen wordt de huid weer strakker en de lippen voller. Met de hyaluron pen wordt hyaluron ingebracht onder druk en dus zonder injecties. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi, en is er ook veel minder kans op blauwe plekjes of hevige zwelling.

Ik werk met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur, deze zijn uitermate geschikt voor het gelaat. De hyaluron pen is de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

 • In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling
 • Het natuurlijk karakter van het gezicht blijft behouden
 • Gegarandeerd veilige behandeling
 • Veilige en EU goedgekeurde fillers

Welke rimpels kunnen worden behandeld met de Hyaluronpen?

De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:

 • Lippen
 • Rokerslijntjes/ lijntjes rond de mond
 • Lijntjes of rimpels op de wangen
 • Naso labiale plooi

Rond je dertigste levensjaar wordt je huid minder elastisch en neemt ons natuurlijk hyalurongehalte sterk af! Ook hormonale veranderingen, zon en slechte levensstijl zijn belangrijke oorzaken van huidveroudering. De natuurlijke hoeveelheid hyaluron neemt af, waardoor de huid minder vocht en vet vasthoudt.Tijdelijke fillers herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels.

Ik streef steeds naar een optimaal en natuurlijk resultaat: een frisse en vriendelijke maar bovenal natuurlijke uitstraling.

Lippen opvullen

Met het verstrijken van de jaren verliezen de lippen hun volume. Ze worden dunner en smaller waardoor ze kunnen vervormen tot streepjes en een strenge en harde uitstraling ontstaat. Met een filler krijg je jouw jeugdige volle lippen weer terug.

Lijntjes rond de mond en boven de lippen

Verticale lijnen op de bovenlip worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Ook niet-rokers kunnen deze krijgen door het veelvuldig tuiten van de lippen. De lijntjes worden dieper naarmate u ouder wordt waardoor uw gezicht er strenger uit kan zien dan u zou willen.

Lijntjes op de wangen

Er is geen ontkomen aan: de lijnen die uw mondhoeken als het ware naar beneden trekken. Ze worden ook wel marionetlijnen genoemd en lopen van de mondhoeken naar de onderkaak/kin. Ze ontstaan ook als iemand in korte tijd veel gewicht verliest.

Naso labiale plooi

De neus-lippenplooi loopt van de neusvleugels naar de mondhoeken en wordt ook wel de naso -labiale plooi genoemd. Met name door veelvuldig lachen worden ze dieper en dus meer zichtbaar. Soms zitten ze er al op jonge leeftijd, volumeverlies en zwaartekracht doen de rest.

Wat je moet weten over Fillers

Een tijdelijke filler herstelt het natuurlijke volume van de huid waardoor rimpels vervagen. Voorheen werden fillers gebruikt om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische ingreep. Tegenwoordig kennen ze vooral een cosmetische toepassing om veroudering tegen te gaan. Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat na enkele maanden vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

Een filler is een volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt ingebracht. Hierdoor wordt een mooie en natuurlijke uitstraling gegarandeerd. Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs soms helemaal als gevolg van een behandeling.

Direct na de behandeling begint de filler te werken en worden rimpels verzacht of zijn ze zelfs helemaal verdwenen. Na twee weken is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn. Ook de huid wordt steeds gladder. De rimpeldiepte vermindert doorgaans met 85 tot 95%! Na verloop van tijd komen geen nieuwe rimpels meer bij.

De filler waar ik mee werk is gemaakt van puur hyaluronzuur en volledig biologisch afbreekbaar. De filler is gegarandeerd veilig en geeft het beste en mooiste resultaat.

 • Geweldig resultaat, u ziet per direct een verschil
 • Resultaat houdt 4 tot 8 maand (afhankelijk van de behandelde zone)
 • Uitstraling is meer ontspannen, jonger en frisser
 • Behoud van uw natuurlijke uitstraling
 • Snelle behandeling
 • Veilig: geen nadelige consequenties op lange termijn
 • Vrijwel pijnloos door gebruik van de hyaluron pen.
 • Indien u constant resultaat wenst te behouden komt u best elke 4 maand

Wat kan u verwachten van een filler behandeling?

Een filler behandeling is snel en eenvoudig en duurt in totaal ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van welke zone in het gezicht wordt behandeld. Ik neem uiteraard voldoende tijd voor u en leg vooraf in detail uit hoe de behandeling zal verlopen.

Ik breng vervolgens met de naaldloze pen onder luchtdruk het hyaluronzuur in, onder het huidoppervlak.

Na de filler behandeling mag u gedurende 24u geen warme dranken of alcohol nuttigen. Ook mag u 78 uur niet zonnen of onder de zonnebank. Verder raad ik u aan om het eerste uur na de behandeling geen crème of make-up te gebruiken.

Het effect is direct na de behandeling zichtbaar en houdt 4 tot 6 maand aan.

Om het effect constant te behouden adviseer ik u elke 4 maand een nieuwe behandeling te ondergaan.

Natuurlijk karakter

Ik vind het belangrijk dat het natuurlijk karakter van uw gezicht behouden blijft. U krijgt dus géén ‘plastic face’ en na de behandeling kunt u de spieren in uw gezicht op een natuurlijke manier bewegen.

Voor de eerste keer een filler behandeling?

Wanneer u voor de eerste keer, bij mij, een filler behandeling ondergaat dan komt u in twee keer. De eerste keer brengen we de helft in van het hyaluronzuur en zo kan uw lichaam eerst gewoon worden aan de filler en 14 dagen later brengen we de tweede helft in. Zo krijgt u een langdurig resultaat en kan ik zien hoe uw lichaam reageert op de filler.

Veilig beginnen is altijd goed!

Hoeveel heb ik nodig?

 • Oppervlakkige rimpeltjes 0,5 ml
 • Mooi natuurlijk volume in lippen 1 ml
 • Diepere rimpeltjes 1ml
 • Volle lippen 1,5 ml
 • Heel diepe rimpel 1,5 ml
 • Naso labiale plooi 1 tot 1,5 ml
 • Meerdere rimpels tegelijk aanpakken 1,5 ml

U kan telkens 0,5 ml bijnemen tot u het gewenste resultaat krijgt. Let wel, ik hou ervan dat het natuurlijk blijft. Bij mij kan u niet terecht voor extreme Katrien Duck lippen. Ik zeg eerlijk wanneer het niet meer mooi is.

Prijzen per keer (met uitzondering van 1e keer)

 • 0,5 ml – 150 euro
 • 1 ml – 250 euro
 • 1,5 ml – 350 euro

De eerste keer komt u steeds twee keer met 2 weken tussen, en starten we met 1 ml.