Onze merken

Smooth Laser & Skin instituut heeft een mooi aanbod producten. Kom onze producten ontdekken in onze shop. Je bezoek aan de shopt is volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting. Hiervoor dien je geen afspraak te maken. Iedereen is van harte welkom!

Likami

MERKEN

Likami

De naam betekent “lichaam” in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het respecteren van de natuurlijke aard van uw huid, ligt aan de basis van ons assortiment van exclusieve producten. Zacht maar rijkelijk, puur en simpel, ons beproefd assortiment huidverzorgingsproducten maakt van uw dagelijkse beauty routine een all-natural premium ervaring, geschikt voor lichaam en gezicht - zelfs de gevoelige huid, zodat elk lid van uw gezin kan genieten van de voordelen van de Líkami producten! Geen van de Líkami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. Líkami huidverzorgingsproducten geven een ware betekenis aan waar de eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde!

MERKEN

Esse

Optimale huidconditie hangt af van de probiotische bacteriën die op en in je huid leven. Zonder bacteriën kan je huid niet goed functioneren en zal deze snel verouderen. Esse zorgt ervoor dat goede bacteriën kunnen groeien op je huid. We maken gebruik van prebiotica om de juiste probiotica te voeden en hebben aan 2 serums LEVENDE probiotica toegevoegd om grote veranderingen teweeg te brengen in het microbioom van de huid. Esse gelooft niet in het schade aan de huid aanbrengen voor korte termijn resultaat, maar zorgt ervoor dat de huid wordt geoptimaliseerd voor een lange termijn vertraging van het verouderingsproces. Sinds onze oprichting zijn we trouw gebleven aan onze basisprincipes: we zijn gecertificeerd biologisch, vegan en dierproefvrij. We dragen bij aan fair trade en zijn een CO2 neutraal bedrijf.

Esse
Faby

MERKEN

Faby

FABY is een innoverend italiaans manicure en pedicure merk. FABY respecteert de gezondheid van uw nagels, FABY is vrij van 10 schadelijke stoffen DBP, Tolueen, Formaldehyde, Kampfer, Formaldehyde resin, EthylTosylamide, TPHP, Aceton, Parabenen en lood. Naast uw nagels zorgt het ook voor de natuur, FABY is 100% vegan en dierproefvrij! FABY bevat ook geen lanoline, is waterdoorlatend en hindert de woedoe dus niet.

MERKEN

Abel

Genoemd met een knipoog naar de Nederlandse avonturier Abel Tasman die in 1642 Nieuw-Zeeland ontdekte, werd Abel in Amsterdam opgericht door de Nieuw-Zeelandse Frances Shoemack met een eenvoudig doel - om 's werelds beste natuurlijke parfum te ontwikkelen. Gecreëerd door master parfumer Isaac Sinclair, is Abel’s vita odor collectie het resultaat van uitgebreid onderzoek naar hoe het allerbeste natuurlijke parfum mogelijk gemaakt kon worden. Elke geur bestaat uit een sterk geconcentreerd mengsel van natuurlijke oliën, absoluten (biologisch gecertificeerd waar mogelijk) en natuurlijk afgeleide enkelvoudige aromacomponenten. Het resultaat is een collectie van dynamische, intieme en moderne natuurlijke geuren die de hele dag op je huid blijven.

Abel